tiistai 1. maaliskuuta 2011

Back in the room

"Were livin in a dirty world
And she's a dirty girl
Livin in a dirty world
Dirty girl
Nothings for free in the dirty world"

Noniin, nyt pääsen kunnolla kirjoittelemaan taas! Eilen en jaksanut millään, koska olin valvonut lähes kokonaan sunnuntain ja maanantain välisen yön, ja oli todella huono ja uupunut olo sen takia. 
Viikonloppuna tuli kotosalla syötyä päivässä n. 1500kcal..mutta ONNEKSI ei ollut paino noussut. Tänään aamulla punnitsin itseni ja painoin sen 62,6kg. Eli vielä en kuitenkaan voi laittaa uutta rastia tuonne painon kulku -lootaan. Höh! Syömiseen sain eilen taas nopeasti kontrollin. Alle tuhat kaloria söin jälleen. Ja sama jatkuu nyt (: Lauantaina tosin varmaan kalorimäärä muuttuu isommaksi, koska olen silloin lähdössä kaverin kanssa baariin. Siellä kun en kaloreita laske(eikä sitä humalassa edes muista niitä laskea).
Mutta olin kyllä niin huojentunut että paino ei ollut noussut! Tänäänkin on tullut syötyä vasta n.154kcal.:)
Kaikenlaista tekemistä olisi..muutama koulutyö, pitäisi kanssa siivota tämä huone, yhh. En pidä siivoamisesta OLLENKAAN.>_< 
Ihanaa kun ilmat eivät oo enää tuntunu niin kylmiltä, ei tarvi olla naama ihan umpijäässä aina kun menee kouluun. Tulispa se kesä nyt äkkiä! Tai no ehkei nyt liian pian..että kerkeää vähän parempaan kesäkuntoon tän kehon kanssa.;) 
Ostin tuossa eilen hiusvärin. Semmonen mahonginruskea(muistaakseni tuo oli sen sävyn nimi). Tämä punainen kun haalistuu hiuksista niin pahuksen nopeasti..niin päätin sitten ottaa ruskeasävyisen. Vielä en oo sitä hiuksiin laittanut, mutta viimeistään varmaan huomenna tai torstaina sen levitän. Perjantaina kun olen taas menossa kullan luo yöksi, ja sieltä sitten lauantaina illalla sinne bailupaikkaan ;>

 Mutta mites teillä on laihduttaminen ja kaikku muu sujunut???:)


1 kommentti:

  1. Tänään mulla pitäisi vähän painon laskea. :) Tänään oon kävellyt n. 45min, kohta venyttelen, sitten on tunnin nyrkkeilyharkat ja vielä illemmalla aion tehdä lihaskuntoa :)

    VastaaPoista