tiistai 8. helmikuuta 2011

Dress me, I'm your mannequin

Hei rakkaat~

  On todella virkee ja voimakas olo.(: Koulupäivä meni kivasti, tosin ei meillä ollu edes kuin vajaat kaks oppituntia tänään. Luin luokalle erään kaunokirjallisen tekstinpätkän minkä olin kirjoittanut erästä kirjoituskilpailua varten. Ainakin opettajat tykkäsi, kuulemma tuli "tippa linssiin" :´) Sanoinkin siinä, että olen päättänyt, että joskus elämässäni aion kirjoittaa jonkinlaisen kirjan. Sellaisen, joka kertoo jostakin ihmisen henkisestä "kompastuskivestä".
  Mutta niin, aamulla nappasin mukillisen teetä, makeutettu Hermesetasilla :) koulussa tuli syötyä neljä kasvispyörykkää ja reilusti jäävuorisalaattia ja porkkanaraastetta. Kotiin tullessa sokeritonta mehua ja kaks ruisleivän puolikasta. Eli tähän mennessä yhteensä n.305kcal, plus kävelin koulusta kotiin(n.20min suht reipasta kävelyä). Eli hienosti alkanut, hyvä minä! =) Olin tosiaan aika yllättynyt tuossa tänään aamulla kun kävin vaa'alla, että paino oli laskenut, eli on nyt siinä 65,5kg kieppeillä. JÄTTE BRA!
  Hei muuten, ystävänpäivä lähestyy!<3 Aiotteko tehdä tai ostella ja lähetellä kortteja kavereille? Itse aion askarrella kortit itse. Sain joululahjaksi melko paljon askarteluhärpäkkeitä, kun äidiltä niitä pyysin :)
  Tähän loppuun vielä hentoisia ja ystävänpäivähenkisiä kuvia<3

























Ja muistakaahan sallia itsenne joskus myös herkutella<3
 


Puss och kram xoxo

4 kommenttia:

  1. hei mulla on iha samanlainen ihanne! :D kannustan sua kunhan et mee overboard :(

    VastaaPoista
  2. Overboard en oo menemässä, no worries. Kiitos kun luit <3<3 liity ihmeeksi lukijaksi jos siltä tuntuu (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä on sitten se "overboard"? Mihin pysähdyt? Pystytkö pysähtymään? Laihahan olet jo, joten tavoitteesi on saavutettu.

      Toivottavasti osaat lopettaa ajoissa, ja tiedostat muun muassa sen että jos aivot eivät saa tarpeeksi rasvaa, ne eivät pysty kehittymään ja, no yksinkertaisesti sanottuna, sinusta ei kasva älykästä naista. Mallien maine typerinä ihmisinä ei ole ihan ilman syytä klisee. Ei se laihuus paljon Alepan kassan säkkipuseron alta minnekään näy.

      T: psykologian opiskelija joka tuli tätä blogia lukiessaan aika huolestuneeksi (pikkusiskollani oli anoreksia, laihdutti niin paljon ettei jaksanut enää elää)

      http://www.eatingdisordersonline.com/nutritional/fats.php

      Poista