sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kesäkurpitsaa :)

Heijps jälleen!

  Päivä on mennyt ihan mukavasti tähän asti :) Pylly ja reidet on kyllä suht kipeänä eilisestä treenistä. Mutta sehän on vaan hyvä juttu, tarkottaa että on tehonnu ;> Ihanaa! Eivät kuitenkaan oo mitkään ylitsepääsemättömän kipeet. Mutta varsinkin huomaa että kun kyykistyy, niin tuntuu jaloissa ja pyllyssä.
  Laitan tuossa kohta uuniin kaksi palaa kesäkurpitsaa, joiden päällä on siivu juustoa, vähän herkkusientä, ihan vähän cocktailmaustekurkkua ja grillimaustetta sekä juahelihamaustetta. Tuon idean sain Höyhen -palstalta, eli ei ole oma keksimä :) Mut vaikutti niin kivalta idealta, että pakko oli itekin kokeilla! Sen verran on vähäkalorinen herkku, varsinkin kun käyttää kesäkurpitsaa jonkun (pahuksen)leivän tilalla. Höyhenessä tämä henkilö oli käyttänyt kyllä munakoisoa, mutta uskon että kesäkurpitsa on ihan hyvä korvike (: Toivottavasti tulee hyvää!
  Sitten kun olen syöny nuo kesäkurpitsa"pizzat", niin tänään on tullut napsittua n.170kcal. Nyt löytyy ihan kivasti kevyttä naposteltavaakin jääkaapista kun kävin kaupassa (: Matkaan tarttu noita Pirkan cocktailkurkkuja(ne on siis semmosia minikokosia maustekurkkuja, jos joku ei tiedä), pakastekukkakaalia, tuoretta parsakaalia pikkunen nippu, sokeritonta Ingmanin mustikkavadelmamehukeittoa, 9% juustoa(sitä en aio käyttää paljoa päivässä, grr kun on niin runsaskalorista kuitenkin) ja Pirkan näkkäriä(kun on vaan 35kcal/siivu<3). Ainiin, ja IFA:n hedelmäpastilleja. Oli semmonen 29g pussi, ja pussissa oli vaan 40kcal (: olivat siis sokerittomia. Ainakin luki että "No added sugar".
  Onneks meni ohi(ei ainakaan oo tänään maha huutanut) se eilinen ripuli..:S puuh, no mut ainaki "puhdistu" paikat.*haha*
  Hui hitsi kun tuolla ulkona on niin pahuksen kylmä..tykkäis käydä kävelemässä, mut nyt ei oikein haluta kun tuo kylmyys raastaa naamaa.:( Kumpa tulisi jo kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti