perjantai 11. helmikuuta 2011

Tekstiä sängyn pohjalta

  Lyhykäinen teksti vielä tässä ennen kuin meen nukkumaan. Oh, nyt kun oli tilaisuus valvoa, kun huomenna ei sen opettajan koulutusten takia oo koulua ;)
  Tää päivä on menny hyvin, tullu syötyä n.743kcal. Enemmän ois kyl saanu syödä..kai. Äh, haluan laihtua ÄKKIÄ! Mut liian vähän ei kannata syödä, ettei tipahda tuonne kadulle.
  Paljon on tunteita tän päivän aikana käyty läpi. Juuri tän asian tiimoilta. On ollu ahdistusta, pelkoa liiallisesta(ihan hullunlaisesta) laihtumisesta, pelkoa siitä että ei laihdu, pelko syödyistä kaloreista, pelko syömättömistä kaloreista. Ja sitten toisaalta, niin PAHUKSEN ylpeä, että pystyy pitämään ittensä kurissa.;) Alotin muuten väsäämään sitä Thinspo -vihkosta. Leikkelin parista lehdestä laihojen mallien kuvia, ja liimasin ympäriinsä. Aloin täyttämään tyhjiä tiloja tsemppaavilla teksteillä. Keksin mm. ite pienen runon:"Skip a meal, loose some weight, and after that, you feel great!" Haha :D 
  Perkula kun on nälkä..mut noh, tässä jo väsyttää aikalailla, ni vois pian mennä nukkumaan. Ainiin, ostin uudet patterit mun askelmittariin(laskee poltetut kalorit ja poltetun rasvan myös), ihanaa! Jospa saisin takalistoni huomenna koneen ääreltä tunnin reippaalle kävelylenkille<3
  Öitä muruset! Tässä vielä pari (th)inspaavaa kuvaa näin loppuyöstä:

1 kommentti:

  1. Anteeksi nyt kamalasti kun kommentoin negatiivisia, tarkoitus ei ole loukata. Aloin vain lueskelemaan tätä blogia, ja tuli ajatuksia mieleen. Tiesitkö että aterioiden skippaaminen aiheuttaa itseasiassa lihomista? Keho on älykäs systeemi, kun se ei saa säännöllisesti ravintoa, se alkaa pitämään kiinni siitä ravinnosta mikä sillä jo on, ja siitä ravinnosta mikä sisään seuraavaksi tulee. Aineenvaihdunta menee sekaisin. Plus miinus nolla siis jos skippailee.

    VastaaPoista