torstai 17. helmikuuta 2011

Pilleriarsenaali

Päivää mussukat!

Päätin tuossa ottaa kuvan mun "laihdutusarsenaalista" ja postata sen tänne, sekä selostaa noista paketeista hieman. 
  1.Yves Rocherilta tullut paketti, jossa on annospusseissa eräänlaista "terveellistä kaakaota(makeuttamatonta)", jota pitäisi juoda päivässä 2-3 pussukallista, ja tuon jauheen pitäisi hieman vilkastuttaa aineenvaihduntaa yms. 
  2.Laxoberon, eli tilapäinen apu ummetukseen. Ostin tuon tänään, mutta aion käyttää sitä vaan max.kerran viikossa, koska laksatiivejahan ei kannata käyttää usein, muuten suoli laiskistuu eikä toimi jossain vaiheessa enää ilman laksatiiveja. Otin tuossa joku aika sitten kaksi helmeä(annostus 2-4 helmeä iltaisin, mutta otin sen kuitenkin nyt päivällä), saa nähdä mitä tapahtuu. Ostin noita siksi, koska KILO Control saattaa pistää mahan jumiin. 
  3.Leaderin CLA+ -valmiste. CLA:n pitäisi edistää rasvan palamista, ja monet ovat saaneet siitä tukea laihtumiseen. Noita pillereitä otetaan aamulla kaksi ja illalla kaksi. 
  4.Green Tea -pillerit(noista olenkin ennen kirjoittanut täällä), joiden pitäisi lisätä kehon lämmöntuotantoa, ja sitä kautta kalorien palamista kehossa. Annostus on muistaakseni yksi pilleri aamulla, ja yksi iltapäivällä. Itse olen ottanut 2 aamulla ja yhden illalla, hehe! 
  5.Gefiluksen maitohappobakteeripillereitä, joita otetaan yksi päivässä. Ostin niitä aikoinaan sen takia, että vatsani vaivaa todella usein. Ja vaikuttaa siltä että nuo auttavat. Muutenkin ihan hyvä välillä syödä noita, koska maitohappobakteerit tekee nannaa vatsalle! 
  6.KILO Control, josta olen myöskin aikaisemmin täällä kirjoittanut. Eli pillereitä, joita otetaan ennen ruokailua 1, mutta otetaan maksimissaan kaksi kappaletta vuorokaudessa. Noiden pitäisi estää jonkun verran hiilihydraattien imeytymistä kehoon.
  Hui mikä määrä noita :D No, semmosta se on, tää minun elämä. 
Ajattelin että alan tänään varmaan vääntämään Thinspo -musavideota<3 Linkitän sen sitten tänne kunhan se on valmis jossain vaiheessa.
Ainiin, ja tähän mennessä tänään on  tullut syötyä n.140kcal, paitsi että olen varmuudeksi pyöristänyt tuon kalorimäärän piiikkusen ylöspäin. Mukavasti on päivä ihan mennyt, matikantunnillakin tuli opittua uutta asiaa, jee! Päässä vaan tuntuu vähän kummalliselta, mistä lie johtuu. Ehkä johtuu vähästä syömisestä tai juomisesta. Well, toivottavasti menee päivän mittaan ohi. Voisi mennä nappaamaan jotain jääkaapista..vai voisiko?
Klikatkaa "Thinspasi!" -ruutua, jos haluatte kuvapostauksen täydellisyyksistä tänään illalla ;)

XOXO -Fighting Fairy

4 kommenttia:

  1. Wow! Säki oot syöny vaan noin vähän! tosi hienoo!<3 mä oon syöny 159 kcal :D *hih*
    Ps. Ootan thinspo-musavideota innolla :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä me! Ja jees, tänään alan kyllä tekee sitä videota ;)

    VastaaPoista
  3. Ääks kuinka paljon noi pillerit oikee maksaa yhteensä? Uskotko, että ne on nopeuttanut sun laihtumista?

    VastaaPoista
  4. Uskon, että nopeuttavat laihtumista jonkun verran(<-epämääräinen käsite), mutta vielä en voi tietää, että kuinka paljon ne vaikuttavat, koska olen käyttänyt niitä vasta muutamia päiviä. Green Tea -pillerit maksavat n.15€, KILO Controllit n.21€, Laxoberon maksaa n.11€ ja CLA+ maksaa n.15€. Eli kyllä noihin rahaa on mennyt :,)

    VastaaPoista